Stand up middag upplevelse för hjärta och hjärna


”Parlamentet”, ”Extra! Extra!” och ”Raw Comedy” är förmodligen tre humorprogram som du sett på TV. Men stand up ska ses live, då det är en upplevelse som du bör se ”på riktigt” och inte bara från TV-soffan.

För det är när du är i salongen som glädjen, humorn och skrattet får sin rätta plats. Förväntan och spänningen om vad en professionell och underhållande stand up komiker säger och inte säger. För stand up komik är en konstform som inte handlar om ordet och hur ordet används, utan även om hur kroppen används och hur kroppen används i samband med uppträdandet.

Underhållning med anpassade uppträdanden


Stand up middag med professionella underhållare

Professionella komiker underhåller i nuet…

En stand up komiker som vill och kan underhålla med både ordet och kroppen i en sann symbios kan leda till mycket glädje, humor och skratt för publiken. De stämningsfulla skratten som blir när en interaktion sker mellan stand up komikern och publiken, oavsett om det är fem, femtio eller femhundra som sitter i salongen. En komiker som lyckas anpassa uppträdandet på ett lättfullt sätt utan att egentligen känna publiken, men ändå kunna göra det unikt med hjälp av publiken – något som kan kallas för kairos (det rätta ögonblicket) för att använda ett uttryck hämtat från det antika Grekland och retoriken. Det är en konst som en professionell komiker och underhållare lyckas med.

Stand up middag underhållning för hjärta och hjärna


Stand up är en konstform som ska ses i salongen och är ett skratt för både hjärtat och hjärnan. Varför inte se det som en komplett upplevelse för hjärtat och hjärnan genom att ha en stand up middag i Göteborg? Stand up och middag är två upplevelser som du kan förena i en och samma upplevelse och därmed skapa en upplevelse för både hjärta och hjärnan. För stand up komik är något som är något utöver och ska inte bara ses i TV-rutan.

Så upplev standup med professionella stand up komiker och underhållare och förena skratt för hjärtat och hjärnan. Gör ett stand up besök som en kärleksfull upplevelse och ät en utsökt middag med din älskade partner, vän, syster eller annan som du håller om.

    Ovanstående inlägg är publicerat 2016-03-29 kl 22:21.
    Vill du tipsa om något event? Maila info (a) bokaunderhallning.se!
Få tips på underhållning
Twitter