Underhållare: Simon Svensson, stand up komiker!
Simon Svensson är erfaren komiker som vunnit SM i stand up och medverkat i flera olika sammanhang – som ”Morgonpasset”och ”Robins”. Boka underhållning med Simon Svensson redan i dag!

Stand up med Simon Svensson


Underhållare: Simon Svensson, komiker!Simon Svensson är en erfaren och rolig komiker som vunnit SM i stand up och medverkat i flera olika sammanhang i radio och TV – som ”Morgonpasset”, ”God morgon Världen P1” och ”Robins”. Med ett genuint intresse för er och publiken brinner han för att underhålla med kvalité. Förmodligen kommer alla ha skratt på läpparna efter en utmärkt och underhållande show med denna stand up komiker, vilket borgar för att ni får underhållande tillställning.

För ditt event


Stand up ska upplevas live! Vanligtvis pågår en stand up-föreställning i 25-30 minuter, vilket kan anpassas utifrån era önskemål och behov. Med radio- och TV-profilen går det att finna bra skräddarsydda lösningar, så att ni får en kvalitativ underhållning under ert event.

Vid de tillfällen som ni behöver en professionell konferencier är det ett utmärkt alternativ att komplettera stand up showen med en kompetent och erfaren konferencier, och Simon Svensson har humor och hjärtat på rätt ställe.

Bokning
Få tips på underhållning
Twitter