Underhållare: Pelle Helgesson, stand up komiker!
Pelle Helgesson är professionell stand up komiker och konferencier med många goda vitsord från offentlig och privat sektor. Boka underhållning med Pelle Helgesson redan i dag!

Stand up med Pelle Helgesson


Pelle Helgesson har på kort tid etablerat sig som en professionell stand up komiker, med bland annat nominering som Årets Nykomling på Stand up galan 2014 och flera uppträdanden på bland annat Norra Brunn och Raw. Under 2015 har han varit supporter till Ann Westin under hennes föreställning Jobbit och driver även youtube-kanalen ”Telefonförsäljare vs Pelle” där han skojar friskt med försäljare som ringer till honom.

En från Märsta med rötterna i teatern porträtterar Pelle Helgesson personer och händelser i vår omgivning med stor igenkänningsfaktor och mycket humor!

Pelle är också en dialekternas man och med enorm kvicktänkthet skapar det ett publiksnack som gör honom unik i Sverige.

För ditt event


Stand up ska upplevas live! Vanligtvis pågår en stand up-föreställning i 25-30 minuter, vilket kan anpassas något utifrån era önskemål och behov. Med Pelle Helgesson får ni en högklassig stand up-show och ni kan även välja att komplettera underhållningen med uppdrag som konferencier om ni önskar en helhetslösning på scen.

Bokning
Få tips på underhållning
Twitter