Underhållare: Jimmy Södermark, stand up komiker!
Jimmy Södermark är professionell komiker, känd från TV-programmet ”Radiostyrd”, med mycket goda vitsord från offentlig och privat sektor. Boka underhållning med Jimmy Södermark redan i dag!

Stand up med Jimmy Södermark


Jimmy Södermark är en professionell, kvalitativ komiker som även driver en stand up klubb i Sundsvall. Han medverkar i TV6´s program ”Radiostyrd” där han har en framträdande roll och har haft flera uppskattade uppdrag inom både offentlig och privat sektor samt för arrangemang som arrangeras av och med privatpersoner. Med ett öppet sinne och humor som mål, kan han skapa många positiva skratt hos publiken, oavsett om det är ett internt företagsarrangemang eller kundevent.

För ditt event


Stand up ska upplevas live! Vanligtvis pågår en stand up-föreställning i 25-30 minuter och Jimmy Södermark har haft en egen turné och har material som kan bidra till en stand up show om 60 minuter. Stand up är underhållningsformen som kan anpassas och skräddarsys utifrån era önskemål och behov och med Jimmy Södermark blir underhållningen i hög klass, vilket medför synergieffekter hos företagets medarbetare.

Om ni önskar en konferencier i samband med ert event, är Jimmy Södermark ett utmärkt och underhållande förslag. Kontakta gärna Boka underhållning för en skräddarsydd lösning.

Bokning
Få tips på underhållning
Twitter