Underhållare: Eva Viding, stand up komiker!
Eva Viding är professionell stand up komiker med goda vitsord från offentlig och privat sektor. Boka underhållning med Eva Viding redan i dag!

Stand up med Eva Viding


Eva Viding började med standup genom rookietävlingen Bungy Comedy våren 2012. En fin andraplats gav henne blodad tand att fortsätta på gratisklubbar främst i Stockholm men även i Göteborg, Västerås och Oslo. Hon hade också förmånen att framträda på Skrattstock-festivalen 2012 och att bli handplockad att öppna för Magnus Betnér vid ett par tillfällen.

För ditt event


Stand up komik ska upplevas live! En stand up show med Eva Viding kan genomföras i cirka 25-30 minuter och genomförs med fördel på scen och gärna mellan huvudrätt och efterrätt (vid middagar) och i likvärdiga situationer vid övriga arrangemang (så att fokus ligger på komikern utan några externa orosmoment som kan uppstå).

Kuriosa och bokning

Med över 100 gig bakom sig är Eva van att stå på scen inför många olika typer av människor och framför sitt budskap med närvaro och humor. Hennes stil på scen är lätt att relatera till med allmänna ämnen som familj, relationer och sex, men har ofta en mörk underton som gör att skrattet fastnar i halsen på väg ut. Definitivt inte barntillåtet alla gånger men väldigt roligt.
Få tips på underhållning
Twitter