Boka professionella stand up komiker till eventet!


Våra stand up komiker har hög kvalité i sina framträdanden för att ni ska ha ett leende långt efter showen. För skrattet har stor betydelse för alla event och för att era deltagare ska komma i håg ert syfte med det ni anordnar.


Boka underhållning hjälper till att boka både kvinnliga stand up komiker och manliga stand up komiker, när ni önskar stand up som underhållningsform till ert event. Nedan presenteras professionella stand up komiker med erfarenhet och goda vitsord:

Simon Svensson

Simon Svensson

Professionell och erfaren komiker som syns på scen, i TV och på radio.
Se klipp med Simon Svensson!

Jimmy Södermark

Jimmy Södermark

Professionell och erfaren komiker som syns på scen, i TV och driver stand up klubb.
Se klipp med Jimmy Södermark!

Pelle Helgesson

Pelle Helgesson

Professionell komiker med goda vitsord från företagsuppträdanden och som nominerats till Årets nykomling på stand up gala.
Se klipp med
Pelle Helgesson!


Ryan Bussell

Ryan Bussell

Professionell och erfaren komiker som bl.a. driver stand up klubb.
Se klipp med
Ryan Bussell!


Boka professionella kvinnliga stand up komiker

Eva Viding

Professionell och erfaren komiker med bl.a. en hedrande andra plats i stand up-tävling.
Läs mer om Eva Viding!Boka stand up komiker


Visst är det fascinerande att vissa har förmågan att, med talets gåva, få människor att skratta? Inom stand up comedy finns det kända som okända som kan trolla med orden och när du vill ha en komiker gäller det att hitta någon som kan nå ut till den publik som närvarar på ditt event och kan vara personlig i sitt uppträdande.

Oavsett om ni letar efter en manlig eller kvinnlig stand up komiker eller har ett event för svensktalande eller internationella gäster, så finns det möjlighet att hitta en professionell underhållare som kan medverka. Boka underhållning strävar efter att presentera rätt underhållare för rätt event, så att era medarbetare och gäster kan ha en minnesvärd upplevelse. Flera av de underhållare som Boka underhållning kan presentera kan underhålla på både svenska och engelska.

Helhetslösning till er fördel


Tillsammans med er så tas ett förslag fram som passar er med stand up komiker som är till fördel för ert arrangemang. För att ert arrangemang ska kunna bli till medarbetarnas och ert bästa, kan ett förslag inkludera flera underhållare inom olika genres, då Boka underhållning vill medverka till en helhetslösning för er fördel. Få en kostnadsfri offert!Få tips på underhållning
Twitter