Underhållning i Uppsala


Vill du ha underhållning med kvalité?
Välkommen att boka underhållare!

Trolleri-SM 2016 och Uppsala Magic & Comedy!


Årligen arrangeras trolleri-SM i Trolleri och 2016 anordnas SM i samband med Svensk Magisk Cirkels 70-årsjubileum och Uppsala Magic & Comedy 19-24 april.

Om Trolleri-SM


Under dessa dagar kommer det utses flera vinnare inom olika genres och SM i Trolleri är som magikers egna Oscarsgala.

Mer information finns att läsa på Uppsala Magic and comedys Facebook-sida och officiella hemsida!

Biljetter kommer att säljas genom Uppsala stadsteater och mer information kommer under hösten.

Trolleri-SM 2016

Boka professionell underhållning till eventet!

Boka professionella magiker


Boka underhållning är behjälpliga med att boka in professionella magiker och illusionister till ert event (företagsevent som privat arrangemang), bland andra Seth Engström och Tim Tarney som båda är välmeriterade och har genomfört flera uppdrag med mycket goda vitsord. Välkommen med din bokningsförfrågan!Din inställning är A och O i din personliga utveckling!


Din inställning för arbetet och att utvecklas är nyckeln i hur du når din målsättning och dina mål. Välkommen att få inspirerande föreläsning!

Hur ens mentala inställning att komma till arbetet kan vara avgörande i om det blir en bra eller mindre bra arbetsdag. Tänker du att ”nu är det ännu en arbetsdag igen” eller ”äntligen får jag chans att utvecklas på arbetet igen”? Tänker du på fredagen att ”nu är det äntligen helg” eller ”snart är det måndag igen”? Som sagt kan glaset vara halvfullt eller halvtomt och det är beroende på vilken inställning som du har.

Definition av inställning


Lyckobloggen skriver exempelvis att lycka är inte en destination utan en sätt att leva och det handlar om hur du formulerar din fråga. För hur du formulerar din fråga påverkar din inställning till arbetet, familjen, livet och allt som du är intresserad av och även ointresserad av.

Christopher Alvengrip ger incitament för din inställning

Christopher Alvengrip ger incitament för din inställningFöreläsaren Christopher Alvengrip föreläser om betydelsen av sammanhållning och laganda, vilket kan påverka företagets verksamhet både strategiskt och operativt. En laganda för alla grupperingar är något som skapar en grundtrygghet i relationerna och påverkar hur din inställning är som individ och i dina sociala roller i vardagen.

Utveckla din inställning


När det gäller en sammanhållning och laganda finns bra förutsättningar att utvecklas så att den blir ännu bättre, även om det redan finns en bra sådan i dag. Med teambuilding går det att finna nycklar och vägar för att utveckla lagandan i olika team och grupper som finns i vardagen. Att kompletta teambuilding med underhållning är en framgångsrik nyckel, som också stärker sammanhållningen och ger en minnesvärd upplevelse för lång tid framöver.

Vill du få tips på hur du kan skapa en bra inställning i livet och kopplar detta till sammanhållning i dina sociala relationer och i din personliga utveckling? Ta kontakt redan i dag, så har vi en förutsättningslös dialog om hur du kan nå en sund inställning till arbetet och sammanhållning i sociala sammanhang.Få tips på underhållning
Twitter