Om Boka underhållning


Om Boka underhållning: Kvalité, enkelhet, öppenhet och tillgänglighet hela vägen från planering till uppföljning!

Genom att erbjuda en helhetslösning i form av en upplevelsekväll med både professionella underhållare, mat och dryck (på restaurang eller genom catering) och fotograf/filmpaket med säkerhetstänk, så kan ni få stöd och hjälp med er eventplanering från start till mål.

Kvalité, enkelhet och tillgänglighet


Kvalité för frågeställare som får en professionell och inspirerande underhållare till eventet, vilket också säkerställer för underhållaren att det blir ett bra event för alla parter.

Enkelhet för att allt praktiskt och formellt finns på plats i samband med avtalsskrivning mellan berörda parter.

Tillgänglighet hela vägen för att Boka underhållning kan nås större delen av dygnet av både frågeställare och underhållare och att Boka underhållning hjälper till under hela vägen inför, under och efter eventets genomförande när det gäller frågor och funderingar från någon av parterna.

Helhetslösning för dig som kund


Boka underhållning har flera underhållare samlade under ett och samma tak för att du som frågeställare ska kunna få en och samma offert och lösning i stället för att gå till tio olika ställen. Du som frågeställare får en prisvärd offert, samtidigt som respektive underhållare får ett skäligt arvode för utfört uppdrag.

Kompletterande arbete inom flera verksamhetsområden kan ni få hjälp med, som exempelvis marknadsföring (online som offline), administration, bokföring och bakomliggande arbete. Passa på att ställ förfrågan om kompletterande hjälp, i samband med din bokningsförfrågan.

Inom 24 timmar hela året om får du ett första svar eller en första kontakt av Boka underhållning och du är välkommen att höra av dig närsom när du är i din planering av ett event eller arrangemang.

Marcus Arvesjö, Boka underhållning
Kontaktuppgifter till Boka underhållning:


Telefonnummer: 073-723 68 59

Epost: marcus (a) bokaunderhallning.se

Snabelpost: Boka underhållning – Marcus Arvesjö, Visättravägen 5, 2 tr, 141 50 HUDDINGE


Få tips på underhållning
Twitter