Boka julbord i gemytlig miljö i centrala Stockholm!


Traditionellt julbord med underhållning

Boka julbord på en gemytlig restaurang

Boka julbord på
en gemytlig restaurangI gemytlig miljö på restaurang på Söder i Stockholm finns möjlighet att ha ett traditionellt julbord i kombination med underhållning för att fira in julen tillsammans med arbetskollegorna, som ett bra alternativ till en traditionsenlig julfest.

För dig som vill tacka medarbetarna för ett gott arbete under året och låta jultomten komma med bonus, företagsgåvan eller visa kärlek och omtanke genom att visa att företaget stödjer välgörenhetsorganisation i stället för julkort, kan Boka underhållning hjälpa till med glädjefyllt underhållningspaket som inkluderar kompetensutveckling och medarbetarfrämjande åtgärder i sund arbetsmiljötänkande. Läs mer om prisförslag för företagsevent i Stockholm.

Ett traditionellt julbord innehåller klassiska rätter som julskinka, julkorv, köttbullar, stekta prinskorvar, olika fiskrätter som strömming och inlagd sill. Risgrynsgröt med mandel är också populärt att ha på julbordet, liksom dryck som julöl, snaps och svagdricka. Varför inte ha ett traditionellt event i Stockholm tillsammans med kära arbetskollegor till en prisvärd kostnad?

Alternativa lösningar


Boka underhållning har även bra kontaktnät om ni önskar alternativa julbord och catering i kombination med underhållning. Om företagets medarbetare har varit snälla under året, så kan det även finnas möjlighet att Jultomten kommer.

Kontakta Boka underhållning i dag, så kan ni anordna en egen julgala och avsluta året i en glädjande harmoni!Få tips på underhållning
Twitter