SMAK


Professionell underhållning med dagens stjärnor och morgondagens stjärnor som ett prisvärt alternativ. En helhetslösning som Boka underhållning strävar efter att ge dig och ditt event!

SMAK – olika underhållare


SMAK för ert event innebär underhållare som stand up komiker, magiker, artister, konferencier och föreläsare! För underhållning är något som bör vara ett inslag vid alla tillfällen, oavsett om det är ett företagsevent med hundratals deltagare eller ett mindre bröllop eller arrangemang i privata sällskap.

Boka underhållning erbjuder flera professionella underhållningspaket för ert event – antingen om ni bara behöver ha en underhållare eller om ni önskar få eventplanering, catering, entrévärd och professionella underhållare samt julgåva till företagets medarbetare.

Inspiration och tips


Nedan presenteras lite inspiration och tips för dig som vill boka in professionell underhållare:


För underhållare


För dig som är professionell underhållare och vill komma i kontakt med Boka underhållning, är du välkommen att läsa mer om hur du kan ansluta dig som underhållare till Boka underhållning. Du får även lite tips om vad som kan gälla avseende moms i samband med att du och beställare kommer överens om ett uppträdande och Skatteverkets bedömning avseende moms vid underhållning.

Om Boka underhållning


Vill du veta mer om Boka underhållning eller komma i kontakt med oss, är du välkommen att läsa mer och få kontaktuppgifter här!Få tips på underhållning
Twitter