Referenser för företagsevent och arrangemang!


Boka underhållning har hjälpt ett flertal företag, organisationer och privata arrangörer med olika event. Nedan presenteras axplock av kunder och referenser från både större och mindre företag som bokat underhållning.

Referenser


ReferenserICA
ICA Sverige AB, genom Isabella Grödén, har bokat underhållning för gala för anställda vid fryslagret i Västerås. Läs mer om ICA på www.ica.se.


Referenser
Transport

Fackförbundet Transportarbetareförbundet, genom studieombudsmannen Dag Leander, har bokat underhållning för fackligt ungdomsforum. Läs mer om Transportarbetareförbundet på www.transport.se.
ReferenserUnionen
Fackförbundet Unionen avdelning Öst, genom Malin Engström, har bokat underhållning för regionråd för ett hundratal förtroendevalda i fackförbundet. Läs mer om Unionen på www.unionen.se.


Referenser
Orkla / Axellus

Orkla Health AB, genom Sara Ekberg, har bokat underhållning för en företagsfest för ett 40-tal medarbetare. Läs mer om Orkla Health AB / Axellus på www.axellus.se.

  • Jesper Svensson
    Projektledaren Jesper Svensson har bokat in underhållare till stand up kväll för föreningsverksamhet i Lindome.


Boka underhållning du också!


Klart du ska ha underhållning till ditt arrangemang! Välkommen med din bokning av underhållning.Få tips på underhållning
Twitter