Underhållare: Tim Tarney, magiker!
Underhållaren Tim Tarney är professionell magiker och konferencier med mycket goda vitsord från både offentlig och privat sektor. Prisvärd underhållare med magisk kvalité! Boka underhållning med Tim Tarney redan i dag!


Underhållare: Tim Tarney, magiker och konferencier!

Magi med Tim Tarney


Med sin fingerfärdighet och känsla för underhållning skapar Tim Tarney den magiska stämningen på ditt event. Mingla runt med gästerna och bjuda på högklassig magi som verkligen händer nära dig och ofta även i dina egna händer. Eller på scen och underhålla alla dina gäster samtidigt med en magisk show. Varför inte kombinera de båda?

För ditt event


Tim Tarney kan genomföra show både på scenen, vid middagsborden, vid ståbord där gästerna kommer och går när de önskar samti samband med välkomstdrinken. Tillsammans med er skräddarsys ett upplägg som passar er bäst. Tim Tarney anpassar gärna underhållningen efter tillfället och tar gärna med en hel del publikmedverkan i sin show.

Magiker och konferencier


Att kombinera magisk underhållning med konferencieruppdrag är en fördel för er, då ni får kompetens av en professionell underhållare som har erfarenhet att underhålla från scen och med en sund interaktion med gästerna som deltar på eventet. Det finns också fördelar med att låta en extern person ha hand om konferencieruppdraget, då denne kan underhålla med och om beslutsfattande personer inom företaget.


Tim Tarney har haft flera underhållningsuppdrag inom både offentlig och privat sektor med många goda vitsord från uppdragsgivare. Underhållning med Tim Tarney passar både företag som vill ha ett internt företagsevent som kundevent och kickoff och privatpersoner som vill fira födelsedag eller bröllopsunderhållning.

Bokning


När du vill ha kvalitativ och magisk underhållning till ert event och arrangemang, är Tim Tarney ett naturligt och högklassigt val för er. Tarney bidrar, med sin gedigna erfarenhet och kvalitativa underhållning, med professionalitet och minnesvärda upplevelser som sträcker sig lång tid efter själva upplevelsekvällen.
Få tips på underhållning
Twitter