Underhållare: Simon Tedenvall, magiker!
Underhållaren Simon Tedenvall är professionell magiker och konferencier med mycket goda vitsord från offentlig och privat sektor. Prisvärd underhållare med magisk kvalité! Boka underhållning med Simon Tedenvall redan i dag!

Magi med Simon Tedenvall

Simon Tedenvall, magiker

Magikern och illusionisten Simon Tedenvall höjer stämningen på er firmafest genom häpnadsväckande och komiska illusioner. Med kombinationen stand up och magi blir det en oförglömlig kväll och vid behov kan det ordnas så att gästerna kan se allt på en storbildsskärm.

Tedenvall erbjuder underhållning både genom scenuppträdanden och och genom close-up magi och table jumping. Close-up magi är exempelvis mingelmagi som är utformade på så sätt att Tedenvall finns vid ett ståbord dit gästerna kommer och går som de önskar. Table jumping-upplägget är utformat så att Tedenvall går runt bland borden och utför små men skickliga illusioner mitt framför ögonen på gästerna.

För ditt event


Simon Tedenvall kan genomföra show både på scenen, middagsborden och i samband med välkomstdrinken. Tillsammans med er skräddarsys ett upplägg som passar ert event bäst. Tedenvall anpassar gärna underhållningen efter tillfället och tar gärna med en hel del publikmedverkan i sin show.

Magiker, musiker och konferencier


Att kombinera magisk underhållning med uppdrag som konferencier och bakgrundsmusik är en fördel för er, då ni får kompetens av en professionell underhållare som har erfarenhet att underhålla från scen och med en ödmjuk, passionerad interaktion med gästerna som deltar på eventet. Det finns också fördelar med att låta en extern person ha hand om uppdraget som konferencier och bakgrundsmusiken, då denne kan underhålla med och om beslutsfattande personer inom företaget och skapa en intim, trevlig stämning för gästerna under hela arrangemanget.

Simon Tedenvall har haft flera underhållningsuppdrag inom både offentlig och privat sektor med många goda vitsord från uppdragsgivare. Underhållning med Tedenvall passar både företag som vill ha ett internt företagsevent som kundevent, barnkalas och privatpersoner som vill fira födelsedag eller bröllopsunderhållning.

Bokning


När du vill ha kvalitativ och magisk underhållning till ert event och arrangemang, är Simon Tedenvall ett naturligt och högklassigt val för er. Tedenvall bidrar, med sin gedigna erfarenhet och kvalitativa underhållning, med professionalitet och minnesvärda upplevelser som sträcker sig lång tid efter själva upplevelsekvällen.


Få tips på underhållning
Twitter