Underhållare: Seth Engström, magiker!
Seth Engström är professionell magiker och konferencier med mycket goda vitsord från både offentlig och privat sektor. Boka underhållning med Seth Engström redan i dag!

Underhållare: Seth Engström, magiker och konferencier

Magi med Seth Engström


Seth Engström är en mycket uppskattad magiker som uppträder på bland annat bröllopsfester och företagsevent över hela Sverige och även internationellt. Med en professionell och inspirerande inställning gör Engström en fullspäckad show som baseras på hans fingerfärdighet med en kortlek på 52 kort.

För ditt event


Seth Engström kan genomföra flera olika varianter av shower. Vanliga varianter är att Engström gör show både på scenen, table jumping (som är mingel vid middagsborden), vid ett eget ståbord dit gästerna kommer och går när de önskar samt i samband med välkomstdrinken. Andra upplägg kan vara möjliga, utifrån era behov och önskemål och antalet gäster som närvarar vid just ert event. Tillsammans med er lägger vi upp ett upplägg som passar er och ert event och arrangemang bäst.

Magiker och konferencier


Att kombinera magisk underhållning med ett uppdrag som konferencier är en stor fördel för er! Ni får högkvalitativ kompetens av en professionell underhållare, vilken har erfarenhet att underhålla från scen och med en sund interaktion med gästerna som deltar på eventet. Det finns också fördelar med att låta en extern person ha hand om uppdraget som konferencier, då denne kan underhålla med och om beslutsfattande personer inom företaget.

Seth Engström har haft flera underhållningsuppdrag inom både offentlig och privat sektor med många goda vitsord från uppdragsgivare. Underhållning med en professionell och underhållande magiker passar både företag som vill ha ett internt företagsevent som kundevent och kickoff och privatpersoner som vill fira födelsedag eller ha magi som underhållning till bröllopsfesten.

Bokning


När du vill ha kvalitativ och magisk underhållning till ert event och arrangemang, är Seth Engström ett naturligt och högklassigt val för er. Engström bidrar, med sin gedigna erfarenhet och kvalitativa underhållning, med professionalitet och minnesvärda upplevelser som sträcker sig lång tid efter själva upplevelsekvällen.


Få tips på underhållning
Twitter