Underhållare: Daniel Samuelsson, magiker!
Underhållaren Daniel Samuelsson är professionell magiker med mycket goda vitsord från offentlig och privat sektor. Prisvärd underhållare med magisk kvalité! Boka underhållning med Daniel Samuelsson redan i dag!

Om Daniel


Daniel Samuelsson är en mycket uppskattad magiker och entertainer.

Med över 10 års erfarenhet i bagaget samt en klockren kombination av magi och humor, får era gäster en magisk upplevelse som de aldrig glömmer. De kommer också med stor sannolikhet att prata om eventet under en väldigt lång tid framöver.

Tidigare


Daniel Samuelsson, magiker
Samuelsson har tidigare medverkat i tusentals oförglömliga föreställningar över hela Sverige, men också på andra sidan jorden. År 2011 och 2012 blev han utsedd till Sveriges absolut fingerfärdigaste magiker. Under 2015 till 2016 var han iväg på hotell Blue Village, Pascha Bay i Turkiet samt Clubhotel Riu Buena Vista i Spanien där han medverkade som magiker och varietéartist i över 500 shower. Just nu så är Daniel hemma igen och uppträder på olika event över hela Sverige.

För ditt event


Daniel har ett antal shower proppade men magi och humor som kan anpassas efter era önskemål. De får plats i en liten väska samt kräver inte heller någon lång förberedelsetid. Utmärkt för bland annat privatfester, företagsfester och kick-offs m.m. Han är också mingelmagiker, där han går runt ute bland sittande/stående gäster och underhåller väldigt kraftfullt på nära håll. En fantastisk stämningshöjare före show, efter show, mellan rätterna och under fördrinken.

Bokning


När du vill ha kvalitativ och magisk underhållning till ert event och arrangemang, är Daniel Samuelsson ett naturligt och högklassigt val för er. Samuelsson bidrar, med sin gedigna erfarenhet och kvalitativa underhållning, med professionalitet och minnesvärda upplevelser som sträcker sig lång tid efter själva upplevelsekvällen.


Få tips på underhållning
Twitter