Boka professionella magiker!


Våra magiker och illusionister har hög kvalité för att era kunder ska bli tillfredsställda. För det ställs höga krav på en bra magiker, det räcker inte med att kunna ”trolla fram en kanin” som varit itusågad.


Magikern Daniel Samuelsson

Daniel Samuelsson


Med över 10 års erfarenhet i bagaget med tusentals oförglömliga föreställningar från både Sverige, Turkiet och Spanien, är Daniel Samuelsson en av de främsta magikerna i landet.

Oavsett om du vill ha en het stämningshöjare före, under eller efter ert arrangemang – privatfest, företagsfest, kick-off m.m. – är Daniel Samuelsson en professionell underhållare som skapar kraftfulla tricks på nära håll. Läs mer om magikern Daniel Samuelsson!Seth Engström

Magikern Seth Engström


Med både svenska och internationella framgångar i bagaget, är Seth Engström en av de mest respekterade namnen inom underhållningsbranschen.

Med sin kortlek och fingerfärdighet förbluffar Seth Engström miljontals människor i hela världen. Han har uppträtt för bland annat Kung Carl Gustaf samt i argentinsk TV med mångmiljonpublik. Han har omnämnts i flera stora medier runt om i världen, som CNBC News och Yahoo News.

I Sverige har han uppträtt i bland annat ”Talang” och synts i landets största medier. Läs mer om magikern Seth Engström!

Fler professionella magikerBoka underhållning kan även vara behjälpliga med att boka in magikerna Tim Tarney och Simon Tedenvall för ert event. Båda kan skapa ett minnesvärt arrangemang, oavsett om ni vill ha magi i samband med välkomstmingel, bordsmagi eller scenunderhållning.

Om magi och illusion


Kortleken och repet är förmodligen två av de vanligaste redskapen som en magiker och trollkarl använder sig av för att skapa en förtrollande publik. Magi och trolleri behöver inte vara väldigt avancerad för att få publiken att tappa hakan av förvåning, utan det gäller att publiken förundras och förstummas av magikerns snabba vändningar med sina händer med hjälp av sitt redskap.

Helhetslösning till er fördel


Tillsammans med er så tas ett förslag fram som passar er med magiker som är till fördel för ert arrangemang. För att ert arrangemang ska kunna bli till medarbetarnas och ert bästa, kan ett förslag inkludera flera underhållare inom olika genres, då Boka underhållning vill medverka till en helhetslösning för er fördel. Få en kostnadsfri offert!Få tips på underhållning
Twitter