”Kristina från Duvemåla” – musikalisk succé på Cirkus!

Kristina från Duvemåla
Musikalen ”Kristina från Duvemåla” är den omåttligt populära succén som spelas på Cirkus i Stockholm under hösten 2015. Musikalen är skriven av ABBA-medlemmarna Benny Andersson och Björn Ulvaeus och regisserad av musikalernas kung Lars Rudolfsson.

Med närmare tusen föreställningar i bagaget och en miljonpublik som sett musikalen, kan ”Kristina från Duvemåla” ses som en musikal som skapat intresse och engagemang om människor som befinner sig på flykt och lämnat sina hemländer av olika anledningar.

Om Kristina från Duvemåla


Historien i musikalen handlar om invånare i Småland som utvandrar från Sverige i mitten av 1800-talet. De drömmer om ett bättre liv i Amerika i en tid när hungersnöd, religiös förföljelse och förmynderi råder i Sverige och som beger sig ut på en resa fylld av fara över Atlanten för att nå sina drömmar om ett liv i trygghet och säkerhet.

I rollerna ser vi Maria Ylipää (Kristina), Robert Noack (Karl Oskar), Oskar Nilsson (Robert) och Birthe Wingren (Ulrika). Musiken är skriven av Benny Andersson och texten av Björn Ulvaeus. Regi gjord av Lars Rudolfsson och manus av Lars Rudolfsson och Jan Mark. Beställ musiken redan i dag!


”Kristina från Duvemåla” spelas under perioden 12 september 2015 – 3 januari 2016 på Cirkus i Stockholm och biljetter kan bokas på www.ticnet.se!

Boka show till ert eget arangemang


Boka underhållning hjälper gärna till med att boka in en skräddarsydd föreställning med inslag från ert företag och representanter. Den professionelle underhållaren Erik Myrlund och showen ”NAKET” är en företagsanpassad och skräddarsydd show för företaget och som kan spelas i hela landet. Välkommen med din bokningsförfrågan!    Ovanstående inlägg är publicerat 2015-09-05 kl 10:21.
    Vill du tipsa om något event? Maila info (a) bokaunderhallning.se!
Få tips på underhållning
Twitter