Underhållare: Erik Myrlund, konferencier och artist!

Erik Myrlund

Erik Myrlund är professionell programledare som lett flera TV-program (”Nattliv”, ”Radiostyrd”) och en radioprofil från program (”Vaken”, ”P4 Morgon”). Boka underhållning med Erik Myrlund redan i dag!

Konferencier med Erik Myrlund


Erik Myrlund är en professionell programledare som lett flera program i rikstäckande TV-program som ”Nattliv” (TV4) och ”Radiostyrd” (TV6) och en radioprofil där han medverkat i program som ”Vaken” (P3 & P4) och ”P4 Morgon” (P4).

Under åren har denna kompetenta och professionella konferenicer även genomfört ett hundratals framträdanden som konferencier och underhållare för artister som Eric Saade, David Lindgren och Robin Stjernberg och även arbetat som programledare och kreativ ledare/producent på galor och tillställningar.

För ditt event


I rollen som programledare är det viktigt att få en helhetsbild av arrangemanget, anser Erik Myrlund som är genuint intresserad av ett evenemangs process och uppbyggnad, så att det gynnar arrangör, kunder och publik. Helhetsperspektivet genomsyras ibland annat den egenproducerade showen ”NAKET” som han genomför tillsammans med en kollega inom artistbranschen.


Showen ”NAKET”


Få tips på underhållning
Twitter