Boka professionella konferencier!


Med en röd tråd går det att skapa naturliga övergångar mellan eventets olika delmoment. Våra konferencier har den röda tråden i ett lättsamt och bra perspektiv utifrån ert arrangemang.


Erik Myrlund

Erik Myrlund


Programledaren och konferenciern Erik Myrlund har arbetat med artister som Eric Saade och David Lindgren och har även haft flera framgångsrika uppdrag som kreativ ledare på galor och tillställningar. Läs mer om Erik Myrlund!

Konferencier i stand up komiker och magiker


All underhållning behöver en som presenterar vad som händer och en konferencier presenterar underhållningen och vad som händer under ert event. Med rätt konferencier kan ni få en bra kombination av föreläsningar på schemat och den underhållning som ni väljer att boka.

Både stand up komiker och magiker har gedigen erfarenhet och kompetens att kunna vara konferencier i många olika tillfällen. Om ni vill ha ett underhållande event som motiverar och inspirerar, rekommenderas att ni kombinerar en underhållare och konferencier – antingen att allt i ett i form av samma person (stand up komiker/magiker) eller ha två olika personer (konferenicer och stand up komiker/magiker) och som ni kan med fördel kombinera med en inspirerande föreläsare.

Läs gärna mer om Boka underhållnings underhållare inom stand up och magi!

Brett kontaktnät för en helhetslösning till er fördel


Tillsammans med er tas ett förslag fram avseende konferencier och föreläsare som kan vara till fördel för ert arrangemang.

Det finns ett brett kontaktnät med bland andra skådespelare, fotbollsspelare och offentliga personer, vid sidan av ovanstående alternativ och andra underhållare som har vana att stå inför både mindre och större publik.

För att ert arrangemang ska kunna bli till medarbetarnas och ert bästa, kan ett förslag inkludera flera underhållare inom olika genres, då Boka underhållning vill medverka till en helhetslösning för er fördel. Få en kostnadsfri offert!Få tips på underhållning
Twitter