Föreläsning med Viktor Åkerblom: ”Offerkofta!”

Skådespelaren Viktor Åkerblom föreläser

Föreläsning med Viktor Åkerblom


Skådespelaren Viktor Åkerblom, som bland annat varit programledare på SVT och kommit tre i underhållningsprogrammet ”Let´s dance”, bjuder på en show där han klär av sig den trånga, tunga och fula offerkoftan. Han pratar under föreläsningen ”Offerkofta – bortskänkes mot avhämtning!” om ADHD, om att vara oskyldigt anklagad, missbruk, medberoende och kanske en smula hjärtesorg. Men också om ljuset som kommer när det är som mörkast, självaktning, kärlek, perspektiv och att skapa en riktig förändring. Föreläsningen avslutas med en frågestund med kaffe/te och kaka.

När? 13 oktober 2015 klockan 14:00-16:00
Var? Biografen Victoria, Götgatan 67 i Stockholm
Kostnad? 250 kronor
Anmälan? Sista anmälningsdag var 5 oktober 2015.
Praktisk information: Observera att antalet rullstols- eller permobilplatser är begränsat. Meddela om du har behov av det när du anmäler dig, tack.

Om konferencier och föreläsningar


Viktor Åkerblom har varit programledare för ”Lilla Melodifestivalen” och varit konferencier för bland annat Måns Zelmerlöws show i Motala. Han har även varit konferencier för flera olika event och arrangemang för både stora och små företag runt om i hela landet samt är en uppskattad ljudboksuppläsare.

Vill du boka in Viktor Åkerblom för ert företagsevent eller arrangemang? Eller någon annan professionell konferencier eller föreläsare som inspirerar och motiverar? Ta kontakt redan i dag för din bokningsförfrågan!    Ovanstående inlägg är publicerat 2015-09-08 kl 18:17.
    Vill du tipsa om något event? Maila info (a) bokaunderhallning.se!
Få tips på underhållning
Twitter