Boka inspirerande föreläsare till teambuilding och kickoffs!

Nå gemensamma mål i projektet!

Nå gemensamma mål i projektet!
Bild: mongara.se


”Tillsammans är vi starka” är ett sunt mantra för att företaget ska nå sina mål – personalen klarar sig inte utan företagets ägare som satsar kapital och företagens ägare klarar sig inte utan personalen som utför arbetet.

Genom att ordna med teambuildande aktiviteter och kickoffs i samband med olika projektstarter, får ni en sammanhållning som är till fördel till företagets omsättning och vinst, samtidigt som ni får en sammanhållning bland medarbetarna som är ovärderlig när det gäller att arbeta mot samma mål i arbetslivet.

Hur kan teambuilding och kickoff se ut?


En kickoff kan bestå av exempelvis ett tretimmars-paket vars upplägg kan bestå av:

– 45 min föreläsning med en inspirerande föreläsare om hälsofördelar som träningen ger. Även vilka vinster företaget kan göra avseende minskat antal sjukdagar, mer produktiv personal etc.

– 1 h träning inom något av följande koncept;

  • Les Mills Grit Strength, Cardio eller Plyo
  • Les Mills Bodypump
  • Indoor-Walking
  • Core
  • Cirkelträning


– 1 h avslutande ”mingel” samt mat och dryck. Antingen i samarbete med en kock eller i form av catering och hälsosam mat.

För ert arrangemang


Tillsammans ser vi till att ni får en professionell och motiverande föreläsare och inspirerande aktiviteter i samband med er teambuilding och kickoff. För att boka eller samtala vidare för ert arrangemang, välkommen att kontakta oss i dag!Få tips på underhållning
Twitter