Boka inspirerande och motiverande lunchföreläsning!

Boka inspirerande och motiverande lunchföreläsning!

Ha ett inspirerande lunchmöte.
Bild: funnelpath.com


Att kombinera nytta och nöje är en fördel när ni vill kompetensutveckla medarbetarna. Låt en inspirerande föreläsare motivera medarbetarna till ett bättre arbete! Boka en motiverande lunchföreläsning med en professionell föreläsare som kan inspirera. Det blir både effektivt och prisvärt för er!

Om lunchföreläsningar


I stället för att ha lunchmöte ute på stan i en miljö där ni inte kan tala öppet om företagsinterna saker, så kan ni bjuda personalen på en lunch och ett inspirerande föredrag om medarbetarens roll som säljare i alla sammanhang.

På detta sätt kan kostnaden för lunchen och föreläsningen leda till en vinst för företaget, vilket oftast är grundsyftet för de allra flesta företag som drivs som ett aktiebolag. Dessutom medför lunchföreläsningen till en extra morot för de deltagande gästerna att ta del av aktuell information och som kan ses som en internutbildning.

  • Exempel: 
  • Ni har lunchmöte på 1,5 timme  med 20 medarbetare och bjuder på lunch och bjuder in en inspirerande föreläsare.
  • Kostnaden kan bli totalt  7000 kr (20 stycken luncher á 1000 kr och föreläsararvode på 5000 kr).
  • Med hänsyn till att personalen ”bjuder” på arbetstid om c:a en timme och produktionsbortfall minskar i samband med att personalen går i väg på lunch, så har ni ”tjänat in” c:a 20 arbetstimmar.
  • Om varje medarbetare har en genomsnittlig timlön om 150 kr, så är den ”intjänade tiden” värd 3000 kr.
  • Den faktiska kostnaden för lunchmötet skulle bli  4000 kr, vilket motsvarar 200 kr per deltagare.


För ert arrangemang


Tillsammans ser vi över hur era lunchmöten kan se ut med underhållning och/eller föreläsning! Detta för att det ska på ett effektivt sätt skapa ett mervärde för både företagsledningen, medarbetarna och de intressenter som ni eventuellt ska bjuda in till lunchföreläsningen och för företagets verksamhet i stort. Alla lunchföreläsningar skräddarsys så att det passar er och era önskemål och behov.

Boka inspirerande lunchföreläsningar
Få tips på underhållning
Twitter