Boka inspirerande föreläsningar till frukostmöten!

Boka inspirerande föreläsningar till frukostmöten!

Boka inspirerande föreläsningar till frukostmöten!

Genom att boka inspirerande föreläsningar till frukostmöten kan ni få en bra start på arbetsdagen!

Om föreläsning och föredrag


Att påbörja arbetsdagen med stand up eller föredrag i samband med information om vad som händer inom företaget, kan skapa flera synergieffekter.

Om personalen har leende på läpparna när de börjar arbetsdagen, kan detta påverka era kundvårdande aktiviteter på ett positivt sätt – för en bra kundservice stärker er goodwill som främjar försäljningen direkt och indirekt.

För ert frukostmöte


Varför inte ha en halvtimmes frukostmöte, där ni har en kvart med stand up, inspirerande och motiverande föredrag om laganda samt en kvart med företagsinformation? Tillsammans tar vi fram ett prisvärt förslag på hur frukostmöten med underhållning och föredrag/föreläsning kan skapa mervärde för alla involverade medarbetare hos er och hur detta kan skapa fördelaktiga mål för ert företag. Vi kan skräddarsy en föreläsningsserie med olika föredragsteman, så att ni kan ha en kontinuitet med frukostmöten där samtliga medarbetare kommer i tid för att få sund inspiration och motivation. Har ni många olika arbetsscheman och hög personalomsättning, kan det också med fördel bokas in flertal föredrag/föreläsningar, så att ni vet att exempelvis nyanställd personal alltid erhåller viss grundläggande information som företaget vill att samtliga anställda har i samband med anställningens start.

Boka inspirerande föredrag
Få tips på underhållning
Twitter