Inspirerande föreläsare: Christopher Alvengrip!

Inspirerande föreläsare: Christopher Alvengrip!
Christopher Alvengrip är en professionell föreläsare som inspirerar och motiverar. Välkommen med att boka in en föreläsning som bidrar till förändring!

Inspirerande föreläsning med Christopher Alvengrip


Christopher Alvengrip föreläser om betydelsen av laganda och sammanhållning och hur detta kan ha för betydelse för företags omsättning och operativa verksamhet. Föreläsningarna skräddarsys utifrån era önskemål och kan ha utgångspunkt från infallsvinklar och praktiska frågeställningar som:

– Hur ser ni om ni i ert företag (lag) har rätt anställda (spelare)? I ett fotbollslag har man en målvakt, fyra backar, fyra mittfältare och två forwards. Man har målskyttar, grovjobbare och tekniker. Hur ser det ut i ett och inte minst ert företag?
– Finns det någon som är kreativ och kommer med idéer (en Messi)? Finns någon som genomför idéerna och gör målen (som Ronaldo)? Finns någon som gör jobbet dag ut och dag in så att teknikern och målskytten kan glänsa?
Eller har företaget/arbetsplatsen för många liknande spelartyper vilket gör att företaget inte fungerar så bra som den skulle kunna.
Saknar företaget någon spelartyp? Köper spelarna (de anställda) managerns (VDns) spelidé?


Om Christopher Alvengrip


Christopher Alvengrip är licensierad personlig tränare med allsvensk fotbollsspelare som bakgrund. Med en bred och djup kompetens och praktisk erfarenhet från bland annat tiden som fotbollsspelare i allsvenskan, föreläser och utbildar Alvengrip om hur en laganda och sammanhållning kan förbättras och fördjupas hos företag, ideella föreningar och grupper som vill ha en bra grund för att arbeta effektivt mot gemensamt uppsatta mål.

För ert event


Tillsammans med er läggs föreläsningen upp (och med workshop om så önskas) med en plan om hur ni kan arbeta vidare för att ni kan uppnå önskade förväntningar. En eller flera uppföljningsföreläsningar kan även läggas upp för att kunna ha en långsiktig plan för att kunna implementera era förväntningar i företagets strategiska och operativa verksamhet på ett naturligt sätt. Läs mer om hur en inspirerande föreläsningsdag kan se ut!

Bokning
Få tips på underhållning
Twitter