Boka inspirerande och motiverande föreläsare!


En bra föreläsare kan skapa inspiration och nyfikenhet att veta mer och agera hos deltagarna. Våra föreläsare ger, med inspirerande föreläsningar, en mersmak att veta mer och agera vidare på både egen hand och i projektet.


Inspirerande föreläsare: Christopher Alvengrip

Inspirerande föreläsare: Christopher Alvengrip!
Christopher Alvengrip är en professionell föreläsare som föreläser om betydelsen av laganda och sammanhållning och hur detta kan ha för betydelse för företags omsättning och operativa verksamhet. Föreläsningar och workshops skräddarsys företagets önskemål och kan ha utgångspunkt från infallsvinklar och praktiska frågeställningar som har betydelse för företagets strategiska och operativa verksamhet. Läs mer om Christopher Alvengrip!

Föreläsare som inspirerar och motiverar


Det finns många sätt att kunna skapa bättre förutsättningar för att få företaget, föreningen och gruppen att arbeta tillsammans mer integrerat. Med inspirationsföreläsningar inom olika ämnen kan ni långsiktigt skapa bra grund för ett bra arbete.

Boka underhållning har ett brett kontaktnät med bland andra skådespelare, fotbollsspelare och offentliga personer som kan hålla inspirerande föreläsningar om olika ämnen, som kan skräddarsys till era önskemål och behov.

Helhetslösning till er fördel


Boka underhållning hjälper även till med att boka in talare till olika arrangemang och behöver ni hjälp med att skriva tal, finns kompetens även för detta. Tillsammans ordnar vi ett upplägg på en inspirerande föreläsningsdag så att ert arrangemang blir framgångsrikt!

Tillsammans med er så tas ett förslag fram som passar er med föreläsare som är till fördel för ert arrangemang. För att ert arrangemang ska kunna bli till medarbetarnas och ert bästa, kan ett förslag inkludera flera underhållare inom olika genres, då Boka underhållning vill medverka till en helhetslösning för er fördel. Få en kostnadsfri offert!Få tips på underhållning
Twitter