BOX – manipulativ föreställning med Henrik Fexeus!

BOX med Henrik Fexeus

I en ny produktion, med premiär den 24 september på Maximteatern i Stockholm, tar Henrik Fexeus upp ämnet minnen och vad som kan hända om en ändrar på ens minnen eller ens bild av verkligheten. Fexeus har som mål att ge publiken en mer intim upplevelse än vad de har fått tidigare med psykologi, teater och magi för att skapa illusionen av att kunna tränga rakt in i våra tankar.

Om BOX


BOX är skriven av illusionisten Henrik Fexeus och skådespelaren Morgan Alling. Totalt genomförs 21 föreställningar av denna produktion under perioden 24 september – 7 november. Biljetter till showen kan beställas på www.ticnet.se!

Om Henrik Fexeus


Henrik Fexeus har genomfört flera föreställningar för allmänheten, som ”I ditt huvud”, och skrivit böcker som ”Maktspelet: sympatiska tekniker för att bestämma över allt och alla”. Fexeus har nominerats till Sveriges Bästa Talare och har en bakgrund som både författare, programledare och illusionist. Läs mer om Henrik Fexeus böcker och DVD!


Boka professionella magiker och illusionister


Boka underhållning hjälper gärna till att boka in professionella underhållare som kan magi och illusion. Magikerna Tim Tarney och Seth Engström är båda professionella magiker som kan underhålla på ett magiskt och fängslande sätt vid både företagsevent och privata arrangemang. De kan även vara behjälpliga med att vara konferencier vid olika interna och externa event och arrangemang. Välkommen att ta kontakt med din bokningsförfrågan!    Ovanstående inlägg är publicerat 2015-09-05 kl 09:05.
    Vill du tipsa om något event? Maila info (a) bokaunderhallning.se!
Få tips på underhållning
Twitter