Underhållare: Kevin Borg, artist!

Kevin Borg är professionell artist som vunnit Idol 2008 och med mycket goda vitsord från offentlig och privat sektor.
Boka underhållning med Kevin Borg redan i dag!Underhållare: Kevin Borg, artist

Show med Kevin Borg


Kevin Borg är en professionell artist som vunnit svenska Idol, deltagit två gånger i Maltas uttagning till Eurovision Song Contest och medverkat i TV-programmet ”Allsång på Skansen”. På meritlistan har denna Idol-vinnare även haft huvudrollen i musikalen ”High School Musical” på Göta Lejon i Stockholm och rollen som Danny i Kristianstad Teaters uppsättning av musikalen ”Grease”.

För ditt event


Kevin Borg kan antingen sjunga fyra-fem låtar eller genomföra en hel konsert, utifrån era önskemål och behov. En hel konsert kan pågå i cirka en timme och ett kortare uppträdande pågår i cirka 25-30 minuter. En spellista tas fram som består av både eget skrivet material och covers som alla känner igen och kan sjunga med. En musikshow är utmärkt när ni vill att gästerna ska få möjligheten att bjuda upp någon på dansgolvet efter middagen.

Kuriosa och bokning


Som kuriosa har Kevin Borg framfört både den svenska och maltesiska nationalsången inför VM-kvalmatchen i fotboll mellan Sverige och Malta och har även spelat fotboll professionellt.
Få tips på underhållning
Twitter